fbpx
Kom je er niet aan uit? Bel ons op 0165-854018 of mail ons op info@tastypastries.nl

Baker

Volg ons op:
Title Image

FAQ – Veelgestelde vragen

Wij hebben een aantal veelgestelde vragen hieronder voor je beantwoord. Staat je vraag er niet tussen?
Vul ons contact formulier in of neem telefonisch contact met ons op: 0165-854018 .

Hoe lang van te voren moet ik bestellen?

Hoe eerder, hoe beter! Wij vragen je minimaal een week van te voren te bestellen. Heb je op kortere termijn iets nodig? Neem contact met ons op over de mogelijkheden.

Kan ik in jullie winkel zonder bestelling ook taart of iets anders kopen?

Wij produceren op bestelling en produceren bij voor de winkel. Dit betekend dat wij voor de winkel een op = op systeem hanteren. Je bent altijd van harte welkom om te kijken wat we voor je hebben! Als je specifieke wensen hebt of een allergie hebt waar we rekening mee mogen houden adviseren we je tijdig te bestellen.

Kan ik online bestellen als ik weet wat ik wil?

Zeker weten! Hou wel rekening met de tijdsindicatie die bij de producten vermeld staat. Je kan in je bestelnotities altijd aangeven wanneer je jouw bestelling wilt afhalen als je in onze webshop besteld.

Wil je een op maat gemaakte taart? Neem dan telefonisch of per mail contact met ons op om een offerte op maat te ontvangen.

Wat kost een taart van jullie?

Iedere taart is anders. We beginnen altijd met het aantal personen aan wie je taart wilt serveren, de smaak en uiteraard de afwerking. Wij maken alles vanaf de basis en rekenen dus op basis van jouw wensen uit hoe lang we nodig hebben om jouw taart te maken. Onze op maat gemaakte botercreme taarten starten vanaf 4 euro per persoon. Uiteraard hebben we ook een standaard assortiment welke terug te vinden is in onze webshop.

Aangezien wij alle taarten vanaf de basis zelf bereiden met kwaliteitsproducten om de smaakkwaliteit te waarborgen zijn onze prijzen wellicht ook anders dan bij anderen.

Leveren jullie ook?

Wij leveren gratis in Roosendaal op aanvraag. Buiten Roosendaal kunnen we in overleg leveren.
Voor bruidstaarten geld dat wij in de regel altijd de taart op locatie leveren tenzij anders besproken.