fbpx
Kom je er niet aan uit? Bel ons op 0165-854018 of mail ons op info@tastypastries.nl

Baker

Volg ons op:
Title Image

Chocolaterie

CHOCOLATERIE

Voor alle chocolade liefhebbers, kom langs! Kom proeven! We maken op locatie ambachtelijk vorm bonbons met allerlei vullingen. Wij houden ervan om onze bonbons net even andere vullingen te geven dan anderen. Hierdoor hebben wij  smaken van gezouten karamel, framboos tot piña colada. Wij maken heel veel seizoensproducten waardoor er in de winter bijvoorbeeld een groter assortiment standaard op voorraad is in onze winkel.

Verder hebben we ook taart voor de ultieme chocolade liefhebbers. De twee grootste favorieten zijn wel de choco-karamel desserttaart en de framboos-witte chocolade desserttaart. Door de verschillende lagen die we hierin kunnen maken proef je verschillende structuren en smaakcombinaties. Deze taarten zijn dan ook vooral om volop te genieten. De chocolade decoraties voor onze taarten worden ook bij ons gemaakt. Kom bij ons langs in de winkel en zie ons aan het werk!

Wij gebruiken Callebaut chocolade voor al onze producten. Dit geld voor zowel onze bonbons, repen, cake, taarten en warme chocolade melk. Ben je op zoek naar een specifieke smaak combinatie? Neem contact met ons op over de mogelijkheden!