fbpx
Kom je er niet aan uit? Bel ons op 0165-854018 of mail ons op info@tastypastries.nl

Baker

Volg ons op:
Title Image

Over ons

OVER TASTY PASTRIES

“You don’t have to cook fancy or complicated masterpieces – just good food from fresh ingredients.” – Julia Child

Wij zijn Tamara en Pim en samen vormen wij Tasty Pastries. Wij hebben een enorme passie voor eten en willen dat graag met mensen delen. Voor ons is eten niet alleen een levensbehoefte maar moet het eten echt lekker zijn en moet het oog ook wat hebben. Wij streven ernaar dat als je binnenkomt je bijna niet kan kiezen omdat alles uitnodigend is en interesse in je opwekt.

Voor ons is het belangrijk dat de taarten en het gebak van ons niet alleen maar suiker en slagroom zijn maar juist een mooie balans bevatten van smaken en je de echte producten kan proeven. Wij maken het liefst dan ook alles zelf en nodigen jullie dan ook graag uit om een kijkje te nemen in onze winkel waar je ons ook aan het werk kan zien.

Wat maakt ons anders dan anderen? Wij streven ernaar om continu te blijven innoveren, om oude klassiekers in een nieuw jasje te steken en een wisselend assortiment te hanteren. Maar heb jij een absolute favoriet? Dan kan je deze altijd bij ons bestellen!

Hiernaast denken wij graag met onze klanten mee. Wij vinden het een uitdaging om voor zakelijke relaties een passend assortiment te creëren of juist voor feesten en partijen een spektakelstuk te maken. Ben je op zoek? Neem contact met ons op! Wij helpen je graag verder.

 

Benieuwd geworden naar onze producten?