fbpx
Kom je er niet aan uit? Bel ons op 0165-854018 of mail ons op info@tastypastries.nl

Baker

Volg ons op:
Title Image

Appeltaart 2.0

Traditie in een nieuw jasje
Appeltaart 2.0

Wij bij Tasty Pastries vinden het leuk om traditie te combineren met nieuwe trends en ontwikkelingen. Wij zagen dan ook de uitdaging om de traditionele appeltaart in een nieuw jasje te steken en hebben deze de appeltaart 2.0 genoemd. Deze appeltaart heb wel de traditionele smaken van appel, rozijnen, kaneel en vanille maar een andere opbouw en uitstraling. Dit maakt het mogelijk om hem heel strak en modern af te kunnen werken met handgemaakte chocolade decoraties. De taart bestaat uit een amandelkruimel, appelcompote met rozijnen, vanille en kaneel. Verder zit er een appelcrème in en is hij omringd door een frisse yoghurtmousse. De taart is afgewerkt met een groene glacage.

Deze taart bevat noten, zuivel en gelatine. Wij kunnen deze taart op aanvraag ook zonder noten maken en/of met plantaardige gelatine.

Deze type taarten worden in laagjes opgebouwd, dit is een intensief proces waardoor deze minimaal 3 dagen van te voren besteld moet worden als deze niet op voorraad is. Zoals op de foto’s ook te zien is kunnen de taarten op vele verschillende manieren afgewerkt worden, wilt u de taart voor een speciale gelegenheid? Laat het ons weten, wij personaliseren de appeltaart graag voor u afhankelijk van de gelegenheid. Het voordeel van deze taarten is dat we ze vrijwel in elk formaat kunnen maken.

De appeltaart is standaard gemaakt voor 8 personen met een doorsnede van 18 cm voor € 25. De taart is ook te bestellen voor 6 personen voor € 20 of 10 personen voor € 30. Voor kleinere gezelschappen adviseren wij de gebakjes (€ 3,50 p.p.) deze bevatten ofwel de compote of de crème. Wilt u de taart in een ander formaat, neem dan even contact met ons op over de mogelijkheden.

Category: