fbpx
Kom je er niet aan uit? Bel ons op 0165-854018 of mail ons op info@tastypastries.nl

Baker

Volg ons op:
Title Image

Citroen – Framboos Taart

Citroen - Framboos Taart

Hou jij van frisheid en een zuurtje? Dan is deze taart met framboos en citroen een echte aanrader! Deze taart is een frisse, zomerse verwenning. De taart is opgebouwd met een amandelkruimel, een frambozen compote, frambozen cremeux en omringd met een frisse citroen – mousse. De taart is in verschillende vormen en maten te bestellen, ook deze taart kunnen wij op verschillende manieren decoreren voor u afhankelijk van de gelegenheid en uw wensen.

De taart bevat lactose, gelatine en noten. Op verzoek kan deze taart ook zonder noten bereid worden. Heeft u dieet-beperkingen of allergieën? Laat het ons weten zodat wij u gepast kunnen adviseren.

De citroen – framboos desserttaart wordt standaard voor 8 personen bereid met een doorsnede van 18cm voor € 25. Deze taart is ook verkrijgbaar voor 6 personen (€ 20) en voor 10 personen (€ 30). Voor kleinere gezelschappen adviseren we de gebakversie van deze taart (€ 3,50 p.p.) en voor grotere gezelschappen verzoeken wij u contact met ons op te nemen voor de mogelijkheden. Deze taart is ook verkrijgbaar in de petit-four uitvoering, in overleg wordt dan een formaat en prijs afgesproken zowel als een leverdatum.

Deze soort taarten worden op onze locatie laagje voor laagje voor u gemaakt waardoor we u vriendelijk verzoeken om bestellingen minimaal 3 dagen van te voren te plaatsen zodat wij altijd de mogelijkheid hebben om aan uw vraag te voldoen. Anders kan het zijn dat u afhankelijk bent van onze voorradige taarten en gebak. Dus voorkom teleurstelling en bestel op tijd!

Category: