fbpx
Kom je er niet aan uit? Bel ons op 0165-854018 of mail ons op info@tastypastries.nl

Baker

Volg ons op:
Title Image

Sticky Toffee Cake

Sticky Toffee Cake

Onze sticky toffee cake is een cake gemaakt met onder andere dadels en wordt gedecoreerd met gezouten karamel en een assortiment aan nootjes. Deze taart is een ware droom en traktatie voor de karamel liefhebber. De taart is in verschillende vormen en maten te bestellen, ook deze taart kunnen wij op verschillende manieren decoreren voor u afhankelijk van de gelegenheid en uw wensen.

De taart bevat lactose en noten. Deze taart is vrij van gelatine. Op verzoek kan deze taart ook zonder noten bereid worden. Heeft u dieet-beperkingen of allergieën? Laat het ons weten zodat wij u gepast kunnen adviseren.

De sticky toffee cake wordt standaard voor 8 personen bereid met een doorsnede van 18cm voor € 15. Deze taart is ook verkrijgbaar voor 10 personen (€ 17,50). Voor kleinere gezelschappen en voor grotere gezelschappen adviseren wij u contact met ons op te nemen voor de mogelijkheden. Deze taart is ook verkrijgbaar in de petit-four uitvoering, in overleg wordt dan een formaat en prijs afgesproken zowel als een leverdatum.

Category: