fbpx
Kom je er niet aan uit? Bel ons op 0165-854018 of mail ons op info@tastypastries.nl

Baker

Volg ons op:
Title Image

Traditionele appeltaart

Traditionele appeltaart

Naast de variatie van desserttaarten die wij maken bij Tasty Pastries maken wij ook traditionele taarten en gebakjes op bestelling. Een van de meest gangbare voorbeelden hiervan is onze traditionele appeltaart. Deze taart wordt gemaakt met oma’s deeg, een bodempje spijs en een vulling van appels, rozijnen en specerijen.

Deze taart wordt standaard gemaakt voor 6 personen (18 cm doorsnede) voor €10,- en wordt afgewerkt met een gelei en poedersuiker. De taart is op aanvraag ook te verkrijgen voor 10 personen. Ook kunnen we de appeltaart in een gebaksversie maken. Mocht u een grotere variant willen, neem dan even contact met ons op over de mogelijkheden. Deze taart bevat noten (amandelspijs) maar kan ook zonder gemaakt worden op verzoek, ook kunnen we de afwerking voor u aanpassen.

Al onze producten worden dagelijks vers in onze winkel bereid. In de winkel hebben wij een variërend assortiment aan taarten, gebak en lekkernijen dus komt u speciaal voor de traditionele appeltaart? Voorkom teleurstelling en bestel hem tijdig! Des te meer tijd u ons kunt geven voor uw bestelling des te beter.

Category: