Lorem ipsum dolor amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. test

Baker

Follow Us:
Title Image

Tropische Wolkentaart

Zomers & Fris
Tropische Desserttaart

Deze heerlijke tropische taart is geinspireert door de zomer en de frisse smaken die daar goed bij passen en een mooi gebalanceerd geheel vormen. Ondertussen hebben we een aantal variaties op de originele tropische taart en ieder heeft weer zijn eigen favoriet. De taart is opgebouwd uit de volgende lagen: amandelkruimel, mango-passie creme, biscuit en ananascompote. De taart kunnen we omringen door een romige kokosmousse ofwel een hele frisse passie-limoen mousse afhankelijk van uw voorkeur. Ook is de taart verkrijgbaar met een kokosbiscuit.

Deze taart bevat noten, room en gelatine. De taart en of gebakjes kunnen op bestelling ook zonder noten bereid worden ook kan er op verzoek plantaardige gelatine gebruikt worden. De afwerking van de taarten en gebakjes is te personaliseren. Wilt u het voor een speciale gelegenheid? Laat het ons weten zodat we de taart voor de gelegenheid gepast kunnen afwerken.

Category: